Otvoren je natječaj za mobilnost studenata radi obavljanja stručne prakse

Poštovani,

Ovim putem želimo Vas informirati da su zadnji dani za upis na Međunarodno stručno – znanstvenoj  konferenciji „Novi izazovi u obrazovanju“  u kojoj želimo dati mogućnost znanstvenicima i stručnjacima (odgajatelji, učitelji, ravnatelji, pedagozi, psiholozi,  sportski treneri… i svima  koji imaju inovativne ideje na području obrazovanja (formalnog, neformalnog i informalnog) da svoje iskustvo ili ideju predstave stručnjacima na području obrazovanja bivše Jugoslavije i šire.

Bit će prisutni:

Mitja Krajnčan (profesor Univerze na primorskem),  Milan Matijević (profesor Učiteljskog fakulteta, Zagreb), Ranko Rajović (osnivač MENSE u Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini), član Odbora svjetske MENSE za darovitu djecu, Predsjednik NTC (Nikola Tesla centar) odsjeka za darovite Mense, Andrea Debeljuh (docent Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, akademski direktor European Academy for Education and Social Research iz Dublina, član upravnog odbora znanstvene udruge Pietas Julia u Puli, član upravnog odbora za obrazovanje European Projects Association (Brisel), osnivač Happy Education (Buje), koordinator NTC Italija i član stručnog NTC tima za Hrvatsku, član međunarodne udruge Eurotalent,  izvanredni profesor Maja Ružić Baf (Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti (Pula), član stručnog tima NTC Hrvatska i NTC Italija.

Sve to u blaženom mijestu “Hotel Terme, Čatež, Slovenija. Datum održavanja skupa je 22. – 23. Listopada 2016. Prijave za Hrvatsku su do 11. Listopada 2016.

Na skupu možete izlagati vaše iskustvo ili znanstveno istraživanje. Cilj je da povežemo znanost i struku kako bi putem „learning by doing“ metodologije došli do velikog izazova: novi model obrazovanja u skladu sa današnjim potrebama djeteta, odraslih i društva općenito.

Slanje prezentacija je produženo do 14. listopada 2016. Prijave za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu vrše se putem Udruge Infomo. Svi podatci se nalaze u dokumentu u prilogu. Registracija sudionika je do 15. listopada 2016.

Kotizacije su:

Bez prezentacije ili znanstvenog rada: 150€
Kotizacija za sudionike s radom: 130€
Kotizacija za studente: 50€ (najbolja 3 rada bit će oslobođena kotizacije)

Kotizacija za sudionike s radom: 130€

info (@) ntcucenje.com.hr     
Telefon: +385 955270527

NAPOMENA. Rezervaciju smještaja možete napraviti preko nas, a uplatiti u hotelu (41 EUR po osobi u dvokrevenoj sobi, dorucak) (66 EUR po osobi u dvokrevetnoj sobi, pun pansion)

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account