Izvještaj o rezultatima projekta: "VENTURES8" - Erasmus za mlade poduzetnike (EYE)

U protekle dvije godine, Udruga Informo je omogućila ukupno 12 razmjena, od čega je osam mladih poduzetnika imalo prilike u zemljama EU (Njemačka, Slovenija, Austrija, Velika Britanija i Španjolska) od iskusnih poduzetnika iz prve ruke steći znanje o osnivanju poduzeća, izgraditi samopouzdanje i vještine potrebne za vođenje poduzeća, razviti međunarodnu poslovnu suradnju, uspostaviti kontake i izgraditi druge odnose. Naša četiri iskusna poduzetnika ugostila su mlade poduzetnike iz Nizozemske i Italije, i time dobili priliku raditi s motiviranim mladim poduzetnicima kojima su tijekom razmjene bili mentori odnosno savjetnici.

Tijekom 2017. godine (9. 5. 2017.) u sklopu programa Erasmus za mlade poduzetnike, Udruga Informo je u prostorijama Istarske razvojne agencije u Puli održala Info dan na kojem je sudjelovalo 20 sudionika. Predavanjem su dane informacije o tome tko može sudjelovati u navedenom programu, na koji način ostvariti razmjenu, koje su mogućnosti dane mladim poduzetnicima, a koje iskusnim.

Udruga Informo je također u 2017. godini (25. 5. 2017.) održala Dane otvorenih vrata u Vodnjanu na kojima su sudionici imali mogućnost poslušati radionice na teme „Kako napisati dobar životopis“ i „Program Erasmus za mlade poduzetnike“.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account