INTERNATURAL AWARDS & START2THINK Media Literacy

FažanaMediaFest, subota 12.9. u 19 sati

INTERNATURAL AWARDS & START2THINK Media Literacy

International Development Center - European Projects Association (BE), European Academy for Education and Social Research (IRL), Centre for International Relations (PL), Civic resilience center Res Publica (LT), Udruga Informo (HR), ISTRIAN de Dignan - Ecomuseum (HR), Udruga VISOKI JABLANI (HR) i Udruaga Alternativa (HR) predstavljaju digitalnu platformu START2THINK Media Literacy - Stop Fake! Start Thinking! i nagradu za medijske projekte vrednovanja različitosti: INTERNATURAL AWARDS

Read more ...

Prijavi se na program Erasmus za mlade poduzetnike!

"Nakon gotovo 3 mjeseca neizvjesnosti i nemogućnosti realizacije prekograničnih putovanja i razmjena, izazvanih globalnom pandemijom virusa COVID 19, sa zadovoljstvom vas Informiramo da nastavljamo s provedbom prekograničnog programa  Erasmus za mlade poduzetnike naoružani novim iskustvom i rješenjima.

Prijavite se kao poduzetnik početnik ili kao iskusan poduzetnik mikro, malog ili srednjeg poduzeća te iskusite prednosti prekograničnog poslovnog usavršavanja i razmjene iskustava s mladim poletnim kolegama iz cijele EU i šire.

Read more ...

Uspješna priča – Milan Demin

S ciljem razvoja malog poduzeća kao stolar, Milan Demin - novi hrvatski poduzetnik - započeo je suradnju sa svojim slovenskim poduzetnikom-domaćinom Mitjom Bitencem koji ima iskustva s restoranima i ugostiteljstvom. Mitja ga je učio vještinama koje se odnose na prodaju i marketing, kao i vještine povezane s online marketingom s posebnom pažnjom na recikliranje i ekološka rješenja u relevantnim sektorima. Ova uspješna priča pokazuje nam koliko su danas marketinške taktike bitne: moglo bi se reći da su marketinške taktike ključne u postizanju uspjeha! Kako je opisano u ostatku teksta, kroz višestruke poduzetne aktivnosti, ova suradnja između dva poduzetnika donijela je korist obojici.

Read more ...

Započela provedba europskog projekta ECOVINEGOALS

22. travnja održan je prvi transnacionalni sastanak partnera projekta ECOVINEGOALS, financiranog u okviru Jadransko-jonskog programa suradnje ADRION 2014.-2020.

ECOVINEGOALS projekt ima za cilj promicanje održivosti i otpornosti u vinogradarskom sektoru poticanjem tranzicije intenzivnih vinogradarskih sustava prema agroekološkim i održivijim sustavima upravljanja koji štite staništa i krajolike, istovremeno štedeći resurse i smanjujući štetne emisije. Projekt također ima za cilj poboljšati kompetencije dionika i uključiti ih u procese participativnog upravljanja na lokalnoj razini, te poticati transnacionalnu suradnju i posebne transnacionalne instrumente za promicanje, potporu i upravljanje agroekološkom tranzicijom kao načinom rješavanja problema ranjivosti okoliša promicanjem javnokorisnih usluga ekosistema, sprječavanjem socijalnih sukoba u korištenju zemljišta i ublažavanjem klimatskih promjena.

Read more ...

Alat za samoprocjenu

Alat za samoprocjenu pomaže poduzetnicima kojima je pružena druga prilika da prepoznaju svoje prednosti i nedostatke u 7 kategorija koje se smatraju stupovima za vođenje i održavanje uspješnog poslovanja. Kroz alat za samoprocjenu, sudionici imaju priliku razumjeti i preispitati razloge svog neuspjeha, te se educirati za uspješniju budućnost. Alat se temelji na razgovorima s raznim poduzetnicima iz različitih europskih zemalja, čija poslovanja nisu uspjela iz raznih razloga. 

Read more ...
Page 1 of 4
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account